Уважаеми партньори,

Имаме удоволствието да ви съобщим, че от октомври 2018 година, DINI OTC е официален и ексклузивен партньор на марката OMRON за България. Компанията е с над 20 годишен опит във вноса и дистрибуцията на висококачествени и иновативни продукти, които подобряват здравето и качеството на живот на пациентите – медицинска техника, хранителни добавки, козметика, санитарни консумативи и други.

Основна цел на компанията е налагане на нов стандарт за работа в бранда OMRON, предлагане на продукти без аналог на българския пазар, превенция и информираност на медицински специалисти и пациенти за основните болести на нашето съвремие.

Omron Healthcare  предоставя клинично доказано медицинско оборудване с богато продуктово портфолио, което включва апарати за измерване на кръвно налягане, инхалатори, дигитални термометри и други продукти за здравето. Основната цел Omron Healthcare е подобряване качеството на живот на пациентите по целия свят. Продуктите са висококачествени и надеждни, както за употреба в домашни условия, така и за професионална употреба. Над 75% от лекарите по света се доверяват и препоръчват клинично валидираните продукти на Omron.

Здравето и превенцията на пациентите са най-важни за нас, това е и нашата основна социална отговорност. Затова OMRON създава глобални социални инициативи, като Going Zero – информационна кампания, която цели да сведе до минимум сърдечните удари и инсултите. Ние от DINI OTC ще развиваме и популяризираме глобалните каузи на територията на България, за да може все повече хора да подобрят здравето си и качеството на живот. Днес сме участник и в инициативата на Юнеско за насърчаване на социалната ангажираност на лекарите в кампанията „По волята на Хипократ“. Предстои създаването на OMRON Academy, която ще има за цел да подобри продуктовите знания и компетенции на медицинските специалисти в цяла България. Ще се фокусираме върху събития, които да запознават лекари, фармацевти и пациенти за основните рискови фактори на сърдечно съдовите заболявания и мониторинг на ефикасността на медицинското лечение. Очаквайте от нас и лансирането на много нови и иновативни продукти, които ще предотвратят, лекуват и управляват заболяванията на нашето съвремие, за да подобрят качестовто на живот на пациентите.

С уважение:
Димитър Георгиев
/Изпълнителен директор/
DINI OTC ltd

 

„Да помогне за реализиране на здравословен и комфортен живот за хората по света“

Днес повече от 85 години след създаването си в Омро Киото, компанията OMRON продължава да се води от мисията си, следваща философията на основателя Казума Татеши. Основна цел OMRON Healthcare е подобряване качеството на живот на пациентите по целият свят. При разработването на медицинската техника инженерите са водени от три думи „уникални“, „хуманни“ и „иновативни“. Чрез основните сензорни технологии и иновации Omron Healthcare предоставя на хората възможност да знаят и да влияят върху собствената си здравна информация. Компанията отваря вратата на нова епоха на проактивно управление на здравето и води в развитието на иновации и създава възможности. OMRON е пионер в проектирането на здравното обслужване на утрешния ден чрез свързване на индивидуалните здравни данни с професионална медицинска помощ. OMRON разширява обхвата на възможностите за мониторинг на здравето чрез прилагане на сензорни технологии към различни ежедневни и медицински, така създава на иновативни продукти и услуги въз основа на богатствотох си от знания. Продуктите, предлагани от OMRON Healthcare са висококачествени и надеждни, както за употреба в домашни условия, така и за професионална употреба. В резултат на това и над 75% от лекарите по света се доверяват и препоръчват клинично валидираните продукти на OMRON Healthcare.

OMRON е глобална компания с дълга история, традиции и стандарти, която следва да бъде представяна по света по най- добрия начин.

От октомври 2018 година, DINI ОТС е единственият официален и ексклузивен дистрибутор на OMRON Healthcare за България. DINI OTC е с над 20 годишен опит във вноса и дистрибуцията на висококачествени и иновативни продукти, които подобряват здравето и качеството на живот на пациентите. Основна цел на компанията е да създаде и наложи на нов стандарт за бранд OMRON в България, чред представянето на технологии без аналог, превенция и информираност на медицински специалисти и пациенти за социално значимите заболявания на нашето съвремие.

DINI OTC предоставя клинично доказано медицинско оборудване от богатото продуктово портфолио на OMRON Healthcare, което включва апарати за измерване на кръвно налягане, инхалатори, дигитални термометри и други иновативни продукти за здравето.

Екипът на DINI OTC се ангажира да налага мисията и ценностите на глобалния бранд OMRON, предлагайки продуктите от марката и реализирайки световните социални каузи на територията на България. За да постигнем целите и да достигнем до повече хора, които да подобрят здравето и качеството си на живот през 2019 година:

  • Стартира проект OMRON Academy за фармацевтите и клиентите на аптеките
  • Представяне на територията на България на глобална кауза на OMRON Healthcare – Going For Zero
  • Популяризация на основните за OMRON Healthcare категории – апарати за кръвно налягане, респираторна терапия, управление на болката, мениджмънт на теглото, проследяване на температурата.
  • Повишаване на важността и значението на домашния скрининг сред обществото
  • Повишаване качеството на живот на хората в планирани кампании, даващи насоки, практически знания и умения за боравене с медицински продукти за домашна употреба