Повече от 10 години – предпочитан дистрибутор от аптеките.

ДИНИ ОТС ООД е лицензиран търговец на едро с медицински изделия, хранителни добавки и козметика. Дейноста на компанията е насочена към търговия с ОТС продукти – ПРОДУКТИ ЗА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА.
Фирмата е създадена преди 15 години с цел доставка на медицински консумативи. Основната складова база на фирмата се намира в гр. Варна. Всеки ден, екипа на ДИНИ ОТС със собствена логистика доставя на своите клиенти от цяла Източна България необходимите продукти. Предлагания асортимент включва широка гама от артикули насочени към аптечния и дрогерийния пазар като – санитарно-хигиенни материали, латексови изделия, козметика българска и вносна, билки, хранителни добавки, медицински консумативи, апарати за кръвно налягане и инхалатори, препарати против насекоми и гризачи и др.

Дългогодишното ни партньорство с множество български производители както и международни компании от Германия, Япония и Китай гарантират стабилноста и конкурентноспособноста на нашата компания. Логистичния отдел на фирма ДИНИ ОТС покрива вече цялата територия на страната. Фирмата има и представителство в гр.София, откъдето достига до всички свои кленти в Западна България.
Днес, благодарение на развитата си дистрибуторска мрежа, богата номенклатура, коректните взаимоотношения с клиентите, благоприятните търговски условия, както и качеството на предлаганите услуги ДИНИ ОТС заема водещо място в дистрибуцията на ОТС продукти в страната.