Новини

Иновациите продължават – OMRON представя WheezeScan

Иновациите продължават WheezeScan

OMRON представя WheezeScan

Първото в света устройство за откриване на хрипове, което помага на #деца с #астма.
Решаващ пробив в областта на управлението на педиатричната астма , WheezeScan помага на #родителите на малки деца да открият хрипове – ясен индикатор за предстоящ астматичен пристъп – и да предприемат действия.

OMRON Healthcare – световен #лидер в клинично доказано, иновативно #медицинско #оборудване за наблюдение и терапия на здравето – OMRON представя WheezeScan , първото в света клинично валидирано устройство за откриване на хрипове при малки #деца .

WheezeScan_AsthmaDiary

WheezeScan_AsthmaDiary

Надеждната точност на WheezeScan осигурява на #родителите, #лекарите и лицата, които се грижат за тях, способността да разпознаят дали детето има #хрипове – впоследствие осигурява увереност и яснота за следващите стъпки, които ще трябва да бъдат предприети в съответствие с плана за лечение на детето.

Иновациите продължават. Те са част от нашата основна цел – Going for Zero. Да предоставяме чрез технологии и иновации най-съвременните и иновативни медицински уреди. Който да предоставят на обществото възможност да имат по комфортен и здравословен начин на живот. 

Харесайте страницата ни във фейсбук и инстаграм , за да сте винаги в течение с новостите, събитията който организираме и съветите ни за по-здравословен и комфортен начин на живот!

WheezeScan детектор за хрипове е вече тук – OMRON Bulgaria


OMRON Bulgaria-DINI OTC
#healthcare #asthma #asthmaawareness #kidshealth #Omronhealthcare #OmronBulgaria #OmronTeam #GoingForZero